Date de contact: +40 (332) 454 920 | contact@professional-dentist.ro Program zilnic: | L-V: 8-21, S: 8-14

Tratamentul ortodontic are ca scop corectarea anomaliilor dentare și scheletale. Urmărim obținerea unui rezultat estetic – atât al dinților, al zâmbetului cât și al feței – și funcțional: o ocluzie/mușcătură corectă, respirație, fonație, și deglutiție. Este important ca aceste rezultate să fie stabile în timp: poziția dentară și ocluzia corectă să rămână la fel un timp îndelungat.

Află mai multe despre beneficiile tratamentului ortodontic de la medicul nostru specialist în ortodonție și ortopedie dento-facială.

Vârsta optimă pentru tratamentul ortodontic

Tratamentul ortodontic poate fi început chiar în dentiția mixtă timpurie în jurul vârstei de 6-7 ani prin aparatele mobile și funcționale. După înlocuirea dinților temporari (de lapte), tratamentul dizarmoniilor dentare se poate face cu aparate fixe. Acestea se pot purta începând de la vârsta de aproximativ 12 ani pană la vârsta adultă.

Medicul specialist recomandă varianta terapeutică adaptată cazului dumneavoastră. Metodele moderne permit obținerea de rezultate bune și la pacienții adulți. Însă, descoperirea precoce și tratarea la timp a dizarmoniei dento-maxilare asigură succesul terapeutic.

Vezi lista de onorarii

Tratamentul ortodontic
Mergi la începutul paginii Confidențialitate +40 (332) 454 920