Date de contact: +40 (332) 454 920 | contact@professional-dentist.ro Program zilnic: | L-V: 8-21, S: 8-14

Pacienții noștri primesc informații privind tehnica de periaj adecvată, tipul de periuță dentară, metodele suplimentare de igienizare, precum și despre alimentele benefice pentru sănătatea oro-dentară.

Considerăm esențială efectuarea periodică a detartrajului cu ultrasunete, a periajului profesional și a profilaxiei cu air-flow la fiecare șase luni, mai des în cazul anumitor pacienți cum sunt fumătorii sau cei cu anumite boli generale, pentru a preveni instalarea sau agravarea bolii parodontale.

O altă metodă de profilaxie, folosită în special la copii, o reprezintă sigilarea șanțurilor și fosetelor dinților cu rășini speciale. Procedura este rapidă și nedureroasă și împiedică mecanic accesul microbilor în zonele retentive ale dinților, prevenind astfel apariția cariilor.

O manoperă de prevenție care protejează și întărește structura dintelui, reducând sensibilitatea dentară, este fluorizarea topică în cabinet, care constă în administrarea locală (pe dinți) a unor lacuri sau geluri cu fluor.

Vezi lista de onorarii

Profilaxie
Mergi la începutul paginii Confidențialitate +40 (332) 454 920