Date de contact: +40 (332) 454 920 | contact@professional-dentist.ro Program zilnic: | L-V: 8-21, S: 8-14

15

ani de experiență

în care am învățat să răspundem nevoilor pacienților noștri

10

medici dedicați

să-ți ofere tratamente stomatologice la standarde ridicate

12k

pacienți tratați

care au ieșit din clinica noastră cu zâmbetul pe buze

Ne-am dorit dintotdeauna să oferim o experiență unică la medicul dentist și să îmbinăm profesionalismul cu responsabilitatea și respectul pe care le simțim față de pacienții noștri.

În sediul din Iași, Strada Zimbrului nr. 17, își desfășoară activitatea o echipă medicală multidisciplinară, dedicată și dornică de autoperfecționare, gata să răspundă și celor mai mari provocări terapeutice în medicina dentară.

Stomatologie digitală
Amprentă optică folosind scanerul intraoral

Obiectivul nostru este să asigurăm tratamente stomatologice eficiente, asociate cu programe de profilaxie care să garanteze menținerea stării de sănătate dentară a pacienților noștri pe termen lung. De aceea, oferim o atenție deosebită consultației, diagnosticului și elaborării planului de tratament.

Astfel, suntem mereu la curent cu ultimele progrese în stomatologia digitală și adoptăm cele mai performante tehnologii pentru diagnostic și tratamente la standarde înalte de calitate.

Investim cu prioritate în tehnologia care crește succesul diagnosticului și tratamentului, precum ModJAW, RAYFace, microscop, scanner intra-oral, laser etc.

Dar toate aceste investiții se vor reflecta doar în calitatea actului medical, nu și în politica noastră de prețuri.

Dental care by Professionals. We care.

Mergi la începutul paginii Confidențialitate +40 (332) 454 920