Date de contact: +40 (332) 454 920 | contact@professional-dentist.ro Program zilnic: | L-V: 8-21, S: 8-14
Diagnostic digital

Diagnostic Digital

Suntem convinși că adoptând tehnologia digitală în stomatologie optăm pentru acuratețe, predictibilitate și durabilitate tratamentului, dar mai ales siguranța diagnosticului dat.

De aceea am ales să investim în permanență în tehnologie de ultimă generație, dar și în pregătirea personalului. Totul pentru a utiliza tehnologia digitală în stomatologie în mod corect și eficient.

Stomatologie digitală în 4D™

Cu tehnologia Modjaw 4D, restaurările protetice nu sunt doar estetice, ci și funcționale.

Nu ne limităm la modele 3D statice. Înregistrăm dinamica mandibulară pentru toate cazurile complexe și folosim datele numerice pentru a crea un „avatar digital” cât mai fidel. Doar astfel, în proiectarea lucrărilor protetice putem lua în considerare mișcările funcționale reale ale pacientului (masticație, vorbire etc.).

Stomatologie digitală în 4D
Scanare facială cu RayFace

Scanare facială cu RayFace

Construim modele tridimensionale ale feței cu unul dintre cele mai rapide (și mai prietenoase) scannere faciale: RayFace.

Folosim apoi aceste modele în Smile Design și pentru a realiza lucrările dentare în armonie cu forma și cu reperele faciale și dentare (linia mediană, planul de ocluzie etc.).

Ne folosim de AI

Nu, nu lăsăm inteligența artificială (AI) să stabilească diagnosticul. Dar, pentru că nu vrem să ne scape niciun detaliu, ne folosim de AI pentru a extrage cât mai multe informații din radiografiile și tomografiile computerizate (CBCT).

Astfel, medicii noștri au toate datele necesare pentru un diagnostic corect și pot întocmi planul de tratament optim.

Stomatologie digitală

CEREC CAD-CAM

Unul dintre cele mai atractive avantaje atunci când folosim tehnologia digitală în stomatologie este posibilitatea de a restaura dinții cu lucrări de calitate și din materiale premium în aceeași zi.

Cu sistemul integrat CEREC putem realiza restaurări din oxid de zirconiu, din ceramică (e.max CAD) sau din materiale hibride sau compozite într-un interval de câteva ore.

Mergi la începutul paginii Confidențialitate +40 (332) 454 920