Date de contact: +40 (332) 454 920 | contact@professional-dentist.ro Program zilnic: | L-V: 8-21, S: 8-14
 • Citește mai mult Beneficiile tratamentului ortodontic

  Beneficiile tratamentului ortodontic

  28 februarie 2021, Professional Dentist

  Beneficiile tratamentului ortodontic sunt multiple. Scopul principal al acestuia este îmbunătățirea esteticii dento-faciale, însă tratamentul ortodontic are și unele beneficii pentru sănătatea oro-dentară a pacientului.

 • Citește mai mult Tratamentul stomatologic… sub microscop

  Tratamentul stomatologic… sub microscop

  26 octombrie 2020, Professional Dentist

  În multe ramuri ale medicinei dentare, succesul tratamentului nu depinde doar de experiența medicului curant. O imagine clară și detaliată a dintelui sau a interiorului acestuia, a spațiului parodontal sau a câmpului operator este esențială atât în etapa de diagnostic, cât și în tratamentul propriu-zis.

 • Citește mai mult Respirația urât mirositoare

  Respirația urât mirositoare

  4 octombrie 2020, Professional Dentist

  Halitoza sau respirația urât mirositoare reprezintă unul dintre cele mai frecvente motive de prezentare la medicul stomatolog. Halitoza poate fi ocazională sau cronică și poate fi determinată de consumul unor alimente, de obiceiuri vicioase, probleme de sănătate orală sau generală.

 • Citește mai mult Cum afectează fumatul sănătatea orală?

  Cum afectează fumatul sănătatea orală?

  6 septembrie 2020, Professional Dentist

  Fumatul este un obicei vicios foarte des întâlnit, care afectează sănătatea orală. Acesta provoacă sau contribuie la dezvoltarea mai multor probleme de sănătate: Colorarea dinților (schimbarea culorii acestora); Respirația urât mirositoare (halitoza); Diminuarea gustului și mirosului;

 • Citește mai mult Sarcina și problemele de sănătate orală

  Sarcina și problemele de sănătate orală

  19 iulie 2020, Professional Dentist

  O sarcină aduce multe schimbări corporale, modificările legate de sănătatea orală fiind printre cele mai puțin cunoscute. De aceea, se recomandă tuturor viitoarelor mămici o vizită la medicul dentist înainte de conceperea bebelușului și notificarea medicului în cazul incertitudinii unei sarcini...

 • Citește mai mult Sângerările gingivale

  Sângerările gingivale

  7 iunie 2020, Professional Dentist

  În majoritatea cazurilor, sângerările gingivale sunt provocate de afecțiuni locale ale gingiei și ale osului de susținere a dintelui. De apariția acestor manifestări sunt responsabili uneori factori generali, cum ar fi afecțiunile sistemice, sarcina sau unele medicamente.

Mergi la începutul paginii Confidențialitate +40 (332) 454 920