La noi alegi ușor implantul potrivit

Pentru că orice tratament complex începe cu un diagnostic sigur

Programează-te acum!

Programările sunt valabile după confirmarea telefonică.

Experiență. Pasiune. Profesionalism.

Analiza
Modjaw 4D

Suntem printre primii din orașul tău care am adoptat această tehnologie în diagnostic. Aceasta ne garantează că lucrarea ta va fi corectă, estetică și funcțională.

Experiență incontestabilă

Noi nu riscăm. De aceea ne asigurăm că medicul pe care îl alegi este profesionist, are experiență și lucrează spre binele tău.

Implanturi
fără risc

Investim doar în produsele pe care le-am folosi și noi, ca pacienți. Astfel, implanturile și lucrările pe care le găsești la noi sunt de înaltă calitate și la prețuri corecte.

Știm că atunci când alegi o clinică pentru sănătatea ta,

vrei să cunoști mai bine valorile, oamenii, tehnologia digitală, locul și alte lucruri care îți oferă siguranța că ai ales partenerul corect.

Cum îți redăm zâmbetul

Indiferent că este vorba despre unul sau mai mulți dinți lipsă sau doar despre dorința de a avea un zâmbet estetic și mai sănătos, echipa de medici ai diviziei de reconstrucție te poate ajuta.

Implanturi dentare

Implantul este cea mai bună soluție pentru înlocuirea unui dinte lipsă, iar intervenția este simplă. Mai mult, experiența ne-a arătat că este și cea mai confortabilă soluție pe termen lung.

Soluția
Fast & Fixed

Da, este posibil să ai un zâmbet nou în mai puțin de 24 de ore, chiar și atunci când ai pierdut majoritatea dinților. Cu Fast & Fixed™ reușim să-ți redăm în timp scurt zâmbetul, dar și încrederea de sine.

Protetică digitală

Am investit în tehnologie CAD-CAM (CEREC) pentru a oferi coroane dentare și lucrări protetice cu aspect natural, care se integrează ușor și sunt finalizate în cel mai scurt timp.

Ortodonție digitală

Avem o echipă multidisciplinară al cărei rol este să se asigure că primești toate informațiile despre soluțiile moderne de tratament ortodontic.

„Cred că profesionalismul trebuie să guverneze întreaga noastră activitate.”

De aceea, te invit în clinică pentru a afla de la echipa noastră medicală care este cea mai bună soluție de tratament pentru tine. Este important să descoperi toate informațiile care să te ajute să alegi corect și sigur pentru sănătatea ta.

Fie că primești pentru prima dată un plan de tratament sau că mai vrei o opinie pentru a te asigura că soluția pe care ai primit-o este corectă, nu ezita să te informezi.

Dr. Mihaela Maftei — medic fondator

Programează vizita

și află cât de ușor îți poți transforma zâmbetul!

Programează-te acum!

Programările sunt valabile după confirmarea telefonică.