Date de contact: +40 (332) 454 920 | contact@professional-dentist.ro Program zilnic: | L-V: 8-21, S: 8-14

Administratorul site-ului

Site-ul professional-dentist.ro este operat/administrat de SC PROFESSIONAL DENTIST SRL, înregistrată la Oficiul Național al Registrului Comerțului cu numărul J22/2835/2017, având codul fiscal 38169377 și sediul în Iași, Strada Zimbrului nr 17, cod poștal 700047, jud. Iași, persoană juridică denumită în continuare „Administrator”.

Condiții generale de utilizare

Utilizarea site-ului constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenele și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Prin accesarea conținutului site-ului, utilizatorii sunt de acord să nu afecteze și să nu interfere în niciun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Conținutul site-ului și dreptul de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, integral sau parțial, în format electronic sau tipărit, în alte scopuri decât cele permise expres și legal. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial sau cu scop de prezentare care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenelor și condițiilor.

Este strict interzisă folosirea în orice scop a fotografiilor (sau a unor părți din aceste fotografii) și a elementelor grafice (logo etc.) ce se regăsesc pe site-ul professional-dentist.ro fără acordul scris al Administratorului.

Soluționarea litigiilor

Prin folosirea site-ului professional-dentist.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenele și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și Administratorul professional-dentist.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Declinarea răspunderii

Informațiile conținute de articolele publicate pe acest site au caracter informativ și/sau general și NU înlocuiesc sfatul avizat oferit de medicul de specialitate după consultația stomatologică.

Administratorul face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe. Nu putem fi trași la răspundere pentru informația neactualizată pe site.

Administratorul professional-dentist.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini a site-ului professional-dentist.ro  în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Informații suplimentare

Pentru orice întrebare sau nelămurire în legătură cu conținutul acestui document nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de contact dedicat sau la adresa de email contact@professional-dentist.ro.

Mergi la începutul paginii Confidențialitate +40 (332) 454 920