Date de contact: +40 (332) 454 920 | contact@professional-dentist.ro Program zilnic: | L-V: 8-21, S: 8-14

În clinica noastră, medicii specialiști în Chirurgie dentară și Implantologie, cu competențe în Implantologie, efectuează o serie întreagă de intervenții chirurgicale, de la extracții dentare, la augmentări osoase și chistectomii.

Tratamentele de chirurgie dentară și implantologie sunt intervenții complexe, motiv pentru care trebuie să alegi cu grijă clinica și echipa medicală care urmează să realizeze procedura.
De peste 16 ani, am investit în cele mai performante tehnologii din lume și în supraspecializarea echipei noastre, astfel încât să eficientizăm nu doar timpul de tratament, ci întreaga intervenție.

Pornind de la diagnosticare și până la intervenția chirurgicală și protetica finală, completăm tratamentul cu implant dentar folosind dispozitive digitale performante, care ne ajută în fiecare zi să oferim tratamente stomatologice sigure, predictibile, cu rată de succes de peste 98%.

Cum arată un tratament cu implant dentar

  1. Analizăm cu atenție investigațiile radiologice și CT înainte de a realiza un plan complex de tratament.
  2. Utilizăm softul Diagnocat pentru a interpreta aceste investigații, după ce au fost, în prealabil, observate de către un specialist în chirurgie dentară și implantologie. Diagnocat este o tehnologie care folosește inteligența artificială pentru a analiza acest tip de investigații, având capacitatea de a identifica nu doar anumite patologii, ci și calitatea unor tratamente realizate anterior. Spre exemplu, poate determina dacă obturația sau tratamentul de canal au fost efectuate corespunzător.
  3. Realizăm o scanare a trăsăturilor faciale în raport cu cele ale zâmbetului, folosind scannerul facial 3D RAYFace, un dispozitiv inovator pe care l-am adus în clinică încă din momentul lansării lui. Cu ajutorul acestuia, în doar 30 de secunde, pacientul poate vizualiza în 3D zâmbetul său natural, precum și trăsăturile faciale. Tehnologia de potrivire automată a datelor permite medicului să suprapună scanarea intraorală a pacientului, datele de scanare facială 3D și investigațiile CT, realizând rapid un avatar dentar.
  4. Pentru că dorim să asigurăm o precizie și acuratețe crescute a tratamentelor, utilizăm una dintre cele mai performante tehnologii din domeniul stomatologiei – MODJAW. Acest instrument, pentru prima oară în istoria medicinei dentare, ne permite identificarea tuturor acelor elemente funcționale ce necesită corecție, precum și efectul viitoarelor lucrări protetice sau tratamente cu aparat dentar. Sistemul MODJAW oferă o diagnosticare corectă și completă datorită imaginilor 4D, prin intermediul cărora pacientul și medicul vizualizează nu doar cavitatea bucală, ci și mișcarea maxilarului și ocluzia dinamică.
  5. Colectăm toate datele și le utilizăm pentru a asigura atât succesul tratamentului cu implant dentar, cât și realizarea unei lucrări protetice armonioase, biocompatibile și potrivită 100% pentru fiecare pacient în parte.
  6. Înainte de acest pas, realizăm și o scanare intraorală, care înlocuiește mulajul clasic, destul de inconfortabil pentru pacient.
  7. Programăm intervenția chirurgicală și o realizăm în doar câteva ore, iar atunci când situația o permite, implantul dentar vine însoțit de coroana dentară provizorie, pe care o realizăm în clinică, folosind tehnologia CAD/CAM.

Dacă ai nevoie de un implant dentar, specialiștii în chirurgie dentară și implantologie Profesional Dentist sunt aici să-ți ofere cele mai bune soluții de tratament pe termen lung!
Avem soluții și pentru pacienții care au nevoie de mai multe implanturi dentare sau care sunt edentați total: sistemul de implant Fast & Fixed.

Vezi lista de onorarii

chirurgie dentară și implantologie professional dentist iasi
tratamentul cu implant dentar professional dentist iasi
modjaw scanner
Mergi la începutul paginii Confidențialitate +40 (332) 454 920