Date de contact: +40 (332) 454 920 | contact@professional-dentist.ro Program zilnic: | L-V: 8-21, S: 8-14

La clinica noastră abordăm fiecare caz în funcție de particularitățile acestuia. De aceea, o dată cu prima vizită în clinică, înainte de consultația stomatologică propriu-zisă și cu permisiunea acordată explicit de dumneavoastră, solicităm cât mai multe informații privind starea generală de sănătate. La întocmirea fișei de observației ne interesăm de istoricul bolilor dumneavoastră, de medicația administrată și despre intervențiile chirurgicale anterioare.

În timpul consultației, medicul stomatolog analizează starea de sănătate a fiecărui dinte și a țesuturilor care-l susțin. Pentru a înțelege mai bine problemele identificate, medicul vă va arăta, pe monitorul atașat unitului dentar, imagini preluate cu camera intraorală. Suplimentar, vi se pot recomanda și alte investigații, după caz.

În funcție de informațiile obținute clinic și radiologic și ținând cont de starea generală de sănătate, medicul curant întocmește un plan de tratament individualizat, explicând ce manopere stomatologice implică fiecare dintre variantele terapeutice propuse, precum și durata și costurile acestora. Astfel puteți beneficia de varianta cea mai avantajoasă de tratament, aleasă în deplină cunoștință de cauză.

Vezi lista de onorarii

Mergi la începutul paginii Confidențialitate +40 (332) 454 920