Termeni și condiții

Administratorul site-ului

Site-ul professional-dentist.ro este operat/administrat de SC PROFESSIONAL DENTIST SRL, CUI 38169377, J22/2835/2017, cu sediul în Iași, Strada Zimbrului nr 17, cod poștal 700047, jud. Iași, denumit în continuare „Administrator”.

Utilizarea site-ului constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de
proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial sau cu scop de prezentare care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate
constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Este strict interzisă folosirea în orice scop a fotografiilor (sau a unor părți din aceste fotografii) și a elementelor grafice (logo etc.) ce se regăsesc pe site-ul professional-dentist.ro fără acordul scris al administratorului SC PROFESSIONAL DENTIST SRL.

Prin accesarea conținutului site-ului, utilizatorii sunt de acord să nu afecteze și să nu interfere în niciun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Declinarea răspunderii

Administratorul face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe. Nu putem fi trași la raspundere pentru informația neactualizată pe site. Informația completa o puteți primi în cadrul Clinicii Stomatologice Iasi – PROFESSIONAL DENTIST.

Administratorul professional-dentist.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricarei pagini sau subpagini a site-ului professional-dentist.ro  în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Prin folosirea site-ului professional-dentist.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii professional-dentist.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Pentru orice întrebare sau nelămurire în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de contact dedicat sau la adresa de email contact@professional-dentist.ro.